Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Murat TUNÇEL'den Terör Mesajı

17 Şubat 2016 akşam saatlerinde Ankara'da askeri servis konvoyuna yönelik yapılan terör saldırısının ardından Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, bir mesaj yayınladı. Mesajında Ankara'daki terör saldırısını lanetleyerek saldırı karşısında tek yürek olması ve siyasi hesapları bir kenara bırakarak kenetlenmesi gerektiğini dile getiren Murat TUNÇEL şehitlere ve vatandaşlara baş sağlığı diledi.
17 Şubat 2016 akşam saatlerinde Ankara'da askeri servis konvoyuna yönelik yapılan terör saldırısının ardından Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, bir mesaj yayınladı. Mesajında Ankara'daki terör saldırısını lanetleyerek saldırı karşısında tek yürek olması ve siyasi hesapları bir kenara bırakarak kenetlenmesi gerektiğini dile getiren Murat TUNÇEL şehitlere ve vatandaşlara baş sağlığı diledi.

17 Şubat 2016 tarihinde akşam saatlerinde Ankara'da askeri servis konvoyuna yönelik yapılan terör saldırısının ardından Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, kişisel Facebook adresinde bir mesaj yayınladı. Mesajında Ankara'daki terör saldırısını lanetleyerek saldırı karşısında tek yürek olması ve siyasi hesapları bir kenara bırakarak kenetlenmesi gerektiğini dile getiren Murat TUNÇEL şehitlere ve vatandaşlara baş sağlığı diledi.

Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Dün Akşam Ankara'daki menfur terör saldırısında hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.
Türkiye, ekonomik anlamda istikrara kavuştukça, siyasal ve sosyal anlamda gelişmeler kaydedildikçe ve dış politikada önemli roller üstlendikçe bir takım eller devreye giriyor, kaos ve kargaşa ortamı oluşturmak suretiyle Türkiye´nin önü kesilmeye çalışılıyor.
Terör örgütünü taşeron olarak kullanarak birlik ve beraberliğimizi bozmak, Türkiye´yi krizler ve kaoslar ülkesi haline getirmek isteyen mahfiller, inşallah hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır. Bu aziz millet, bu oyunu bozmaya ve bu hain saldırıların üstesinden gelmeye muktedir.
Bu hain saldırı karşısında tek yürek olmamız ve siyasi hesapları bir kenara bırakarak kenetlenmemiz gerekmektedir.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net