Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Niksar Kent Konseyi Hizmet Binası Açıldı

Niksar’da yeniden yapılanmaya giren başkanlığını hemşerimiz Salih GÜLER'in yaptığı Niksar Kent Konseyi'nin hizmet binası, Niksar Belediye Başkanı Özdelik ÖZCAN ile Niksarlıların da katılımıyla dualarla açıldı, Başkan Salih GÜLER açılışa katılan misafirlerine ve mesaj gösterenlere teşekkür etti.
Niksar’da yeniden yapılanmaya giren başkanlığını Salih GÜLER'in yaptığı Niksar Kent Konseyi'nin hizmet binası, Niksar Belediye Başkanı Özdelik ÖZCAN ile Niksarlıların da katılımıyla dualarla açıldı, Başkan Salih GÜLER açılışa katılan misafirlerine ve mesaj gösterenlere teşekkür etti. 

Niksar’da yeniden yapılanmaya giren kent konseyi için çalışmalar kapsamında ilk olarak Eylül ayında İlçe mahalle muhtarları arasından yönetim kurulu üyeliği ile üye seçimi yapıldı. 14 Ekim 2015 tarihinde yapılan Niksar Kent Konseyi Olağan Genel Kurulunda, Niksar Kent Konseyi Başkanlığı görevine Niksar Başçiftlik Dostluk Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Salih GÜLER seçildi.

4 Şubat 2016 tarihinde Niksar Kent Konseyi'nin Niksar Cumhuriyet Meydanı Çilhane Camii karşısındaki hizmet binası Niksar Belediye Başkanı Özdelik ÖZCAN, Niksar Emniyet Müdürü Zeki AKYOL, Daire Amirleri, Belde Belediye Başkanları, Köy ve Mahalle Muhtarlar, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, yerel basın ve Niksarlıların katılımıyla dualarla açıldı. Açılış öncesi Niksar Belediye Başkanı Özdelik ÖZCAN ile Niksar Kent Konseyi Başkanı Salih GÜLER birer konuşma yaptı.

Niksar Kent Konseyi Başkan Salih GÜLER açılışa katılan misafirlerine ve mesaj gösterenlere kişisel Facebook adresinden teşekkür etti, Başkan GÜLER, kişisel Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi;
Kent Konseyimizin açılışına "Hayırlı olsun"
dileklerini telgrafla bildiren Tokat Milletveli Sayın Yusuf Beyazıt'a, katılımları ile bizleri onurlandıran Niksar Belediye Başkanı Sayın Özdilek Özcan'a, Niksar Emniyet Müdürü Sayın Zeki Akyol'a, MÜSİAD Tokat Şube Başkanı Sayın Fatih Aksoy'a, Ak Parti Ilce Başkanı Sayın Mustafa Eraslan'a, Niksarımızın cok değerli Daire Müdürlerine, Sivil Toplum Örgütü ve Dernek Başkanlarına Köy ve Mahalle Muhtarlarına, açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm Niksarlı hanımefendi ve beyefendilere teşekkür ederim.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net