Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Recep GÖKÇE'den Terör Mesajı

17 Şubat 2016 akşam saatlerinde Ankara'da askeri servis konvoyuna yönelik yapılan terör saldırısının ardından Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep GÖKÇE, bir mesaj yayınladı. Mesajında Ankara'daki terör saldırısını lanetlerken, şehitlere ve vatandaşlara baş sağlığı diledi.
17 Şubat 2016 akşam saatlerinde Ankara'da askeri servis konvoyuna yönelik yapılan terör saldırısının ardından Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep GÖKÇE, bir mesaj yayınladı. Mesajında Ankara'daki terör saldırısını lanetlerken, şehitlere ve vatandaşlara baş sağlığı diledi. 

17 Şubat 2016 tarihinde akşam saatlerinde Ankara'da askeri servis konvoyuna yönelik yapılan terör saldırısının ardından Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep GÖKÇE, kişisel Facebook adresinde bir mesaj yayınladı. Mesajında Ankara'daki terör saldırısını lanetlerken, şehitlere ve vatandaşlara baş sağlığı diledi.

Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep GÖKÇE, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Ankara'da milletimize karşı yapılan haince alçakça ve şerefsizce saldırıyı yapanları da ülkemizi bölmek isteyen küresel güçlere ve onların içerideki maşalarına da lanet olsun. Allah Kahhar ismiyle kahretsin. Şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Yakınlarının ve aziz milletimizin başı sağ olsun.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net