Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Sosyal Medya'da Ayhan KARAYAMA Sevinci

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bünyesindeki Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nü vekaleten yürüten hemşerimiz Ayhan KARAYAMA'nın kısa adı TMO olan Toprak Mahsulleri Ofisi'ne asaleten Genel Müdür olarak atanmasıyla sosyal medyada hayırlı olsun mesajları paylaşıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bünyesinde yer alan tüzel kişiliğe sahip bir İktisadi Devlet Teşekkülü olan TİGEM'in Genel Müdürlüğünü vekaleten yürüten Ayhan KARAYAMA, TİGEM'e asaleten atanması beklenirken bakanlık bünyesindeki kısa adı TMO olan Toprak Mahsulleri Ofisi'ne 27 Şubat 2016 Tarihli ve 29637 Sayılı Resmî Gazetesinde yayınlanan atama kararnamesi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Ayhan KARAYAMA, Toprak Mahsulleri Ofisi'ne Genel Müdür olarak atanması için hazırlanan üçlü atama kararnamesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından 26 Şubat 2016 tarihinde imzalandığı Trabzon Akçaabat'taki katıldığı toplantıda öğrendi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Trabzon Akçaabat'ta tarım politika ve uygulamalarının bakanlık çalışanları ile tarım sektörü paydaşları arasında değerlendirilmesi amacıyla 7 bölgede düzenlenmesi planlanan Bölgesel Ortak Akıl Toplantılarının 4'üncüsü katılan Ayhan KARAYAMA, atama sonrası kişisel Twitter adresinden şu ifadelere yer verdi;
Allahım,hayırlı olanı nasip eyle, nasip ettiklerini hayırlı eyle.Mahcup etme,emanete hainlik ettirme,alın açıklığıyla teslim etmeyi nasip et.

Atama haberinin 26 Şubat 2016 akşam saatlerinde İnternet'te duyurulmasıyla Tokat'ta sevinçle karşılandı, hayırlı olsun mesajları paylaşılmaya başlandı. Basciftlikblog.com olarak sosyal medyada paylaşılan yorumları ve mesajları derledik.

Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep GÖKÇE;
Hayırlı olsun. hayırlı hizmetlere vesile kişi inşallah. Hak yerini buldu.
Ak Parti Başçiftlik İlçe Başkanı Kemal GÜLER;
Hayırlı uğurlu olsun. Allah başarılarını muvaffak eylesin İnşallah
Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği;
Hemşehrimiz Ayhan KARAYAMA Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü oldu. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.
GOP Üniversitesi, Araştırma Görevlisi Muhammed AVŞAR; 
Ülkemiz ve insanımız adına yeni görevinizin hayırlı olmasını dilerim. Ülkemiz adına büyük bir şans ve güzelliktir. Allah utandırmasın. Selam ve muhabbetlerimle.
Yeşil Niksar Gazetesi Yazarı Namık BİLGİN;
Allah hayırlı uğurlu etsin. Başarılarına başarı katacağına inancımız sonsuz.
İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim BEYAZIT;
Hayırlara vesile olunur inşallah. Allah kolaylıklar versin. Hayırlı uğurlu olsun.
Vakıflar Ankara Bölge Müdür Yardımcısı Ayhan BAYRAM; 
Hayırlı ve uğurlu olsun.Allah yar ve yardımcısı olsun hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.
Emekli Eğitimci Metin KILIÇ; 
Hemşerimiz Ayhan KARAYAMA Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğüne atanmıştır. Ahlakıyla dürüstlük ve çalışkanlığıyla örnek insan olan, atandığı her görevi üstün başarıyla tamamlayan sayın KARAYAMA sadece Başçiftliklinin değil Tokat'ın gururudur. Onunla gurur duyuyoruz. C.Allah yar ve yardımcısı olsun.
Ak Parti Niksar Eski İlçe Başkanı Abdullah YILDIZ; 
Hemşehrimiz Ayhan KARAYAMA, TİGEM - Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü görevini vekaleten yürütürken; TMO - Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü'ne ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, asaleten atandı. Atama kararnamesi, 27 Şubat 2016 Tarihli ve 29637 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni görevinin, Sayın KARAYAMA'ya ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.
Esenyurt Avrupa Tokat Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Salih YILMAZ; 
Hemsehrimiz Ayhan KARAYAMA, TMO Genel Müdürü olarak atanmıştır.Yeni görevinde başarılar diliyoruz.Ülkemize, Bölgemize ve kendisine hayırlı olmasını temenni ederiz.
Avcılar İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet ERASLAN; 
Kıymetli abim Ayhan KARAYAMA Toprak Mahsulleri Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak atanmıştır. Ülkemize ve kendisine hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim.
Niksar Kent Konseyi Başkanı Salih GÜLER; 
Hemsehrimiz Ayhan KARAYAMA, TMO Genel Müdürü olarak atanmıştır. Ülkemize, Bölgemize ve kendisine hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim

Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com


 KOLAJ | BasciftlikBlog.com   
 KAYNAK |  Facebook.com |  Twitter.com  

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net