Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ Başçiftlik'te

Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ, sabah saatlerinde geldiği Başçiftlik'te önce CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti, sonra Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi (Somun tepesi) Samandağı Başçiftlik Kayak Merkezi'de Başçiftlik Kaymakamlığı Mehmet ÖZCAN ve Başçiftlik Belediyesi Murat TUNÇEL ile kahvaltıda bir araya geldi, tesiste incelemelerde bulundu.
Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ, sabah saatlerinde geldiği Başçiftlik'te önce CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti, sonra  Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi (Somun tepesi) Samandağı Başçiftlik Kayak Merkezi'de Başçiftlik Kaymakamlığı Mehmet ÖZCAN ve Başçiftlik Belediyesi Murat TUNÇEL ile kahvaltıda bir araya geldi, tesiste incelemelerde bulundu.

Açılışı 30 Ocak 2016 tarihinde bu yıl 2.'ncisi düzenlenen Başçiftlik Kar Şenlikleri'nde yapılan Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi (Somun tepesi) Samandağı Başçiftlik Kayak Merkezi'nin 4 Şubat 2016 tarihindeki ziyaretçisi Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ oldu.

Yoğun programı nedeniyle Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ Başçiftlik Kayak Merkezi'nin açılışında yapıldığı 30 Ocak 2016 tarihinde bu yıl 2.'ncisi düzenlenen Başçiftlik Kar Şenlikleri'ne katılamadı. T.B.M.M. çalışmalarına verilen arayı değerlendiren Milletvekili Kadim DURMAZ  4 Şubat 2016 Çarşamba günü sabah saatlerinde Başçiftlik'e geldi.

Milletvekili Kadim DURMAZ, sabah 08:30 Başçiftlik CHP İlçe lokalinde İlçe Başkanı Faruk ŞEN ve partililerle bir araya geldi, bir süre sohbet etti. Sohbet sonrası Milletvekili Kadim DURMAZ, CHP İlçe Başkanı Faruk ŞEN ve partililerle birlikte sabah 09:00'da 1600 metre yükseklikteki Karacaören ve Orta yayla bölgesindeki Samandağı Başçiftlik Kayak Merkezi'ni ziyaret etti. Kayak merkezinde kahvaltıda bir araya geldiği Başçiftlik Kaymakamlığı Mehmet ÖZCAN ve Başçiftlik Belediyesi Murat TUNÇEL ile Başçiftlik ve ülke gündemine dair sohbet eden Milletvekili Kadim DURMAZ tesislerde incelemelerde bulundu.

Kayak Merkezi çalışanları ve ziyarete katılanlarla toplu hatıra fotoğrafı çekinen Milletvekili Kadim DURMAZ, ziyaret sonrası Başçiftlik'ten ayrıldı.

:. Sosyal Medyada Teşekkür Açıklamaları   
Başçiftlik ve Başçiftlik Kayak Merkezi ziyaretiyle ilgili Milletvekili Kadim DURMAZ, kişisel Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi;
Başçiftlik ilçemizde hizmete sunulan mutlaka gidilip görülmesi gereken Kayak Sporu Merkezindeyiz. Bizi kahvaltıda ağırlayan İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZCAN'a, Belediye Başkanı Murat TUNÇEL'e, CHP İlçe Başkanımız Faruk ŞEN'e, Kayak merkezinin emek kadrosuna çok teşekkür ederiz.
Milletvekili Kadim DURMAZ'ın Başçiftlik ve Başçiftlik Kayak Merkezi ziyaretiyle ilgili Başçiftlik Belediyesi Murat TUNÇEL, kişisel Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi;
Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Sn. Kadim Durmaz İlçemizi ziyarete geldi.
2. Kar Şenlikleri ve Kayak Merkezi açılışı için Sn. Milletvekilimizi davet etmiştik. Kendilerinin başka programları nedeniyle katılamamışlardı. 04.02.2016 Çarşamba günü İlçemizi ziyaret için geldiler. Sn. Milletvekilimiz ve Sn. Kaymakamımızla birlikte Samandağı Başçiftlik Kayak Merkezi kahvaltıda buluşarak tesisimizde incelemelerde bulundular. Sn. Milletvekilimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net