Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Yusuf BEYAZIT'tan Terör Mesajı

17 Şubat 2016 akşam saatlerinde Ankara'da askeri servis konvoyuna yönelik yapılan terör saldırısının ardından Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT, bir mesaj yayınladı. Mesajında Ankara'daki terör saldırısı sonrası üzüntüsünü dile getiren Yusuf BEYAZIT, şehitlere ve vatandaşlara baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.
17 Şubat 2016 akşam saatlerinde Ankara'da askeri servis konvoyuna yönelik yapılan terör saldırısının ardından Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT, bir mesaj yayınladı. Mesajında Ankara'daki terör saldırısı sonrası üzüntüsünü dile getiren Yusuf BEYAZIT, şehitlere ve vatandaşlara baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diledi. 

17 Şubat 2016 tarihinde akşam saatlerinde Ankara'da askeri servis konvoyuna yönelik yapılan terör saldırısının ardından Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT, kişisel Facebook adresinde bir mesaj yayınladı. Mesajında Ankara'daki terör saldırısı sonrası üzüntüsünü dile getiren Yusuf BEYAZIT, şehitlere ve vatandaşlara baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Başkent Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısının derin üzüntüsü içerisindeyiz, şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net