Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Ziraat Bankası Başçiftlik'e Şube Açıyor

Tokat'ın yeşili ve beyazıyla öne çıkan ilçesi Başçiftlik'te 01.06.2016 tarihi itibarıyla hizmete açılacak olan Ziraat Bankası Başçiftlik Şubesi için bina tahsisi yapan Başçiftlik Belediyesi ile Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü arasında Gayrimenkul Tahsis Sözleşmesi imzalarının atılmasıyla Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL açıklamalarda bulundu.
Tokat'ın yeşili ve beyazıyla öne çıkan ilçesi Başçiftlik'te 01.06.2016 tarihi itibarıyla hizmete açılacak olan Ziraat Bankası Başçiftlik Şubesi için bina tahsisi yapan Başçiftlik Belediyesi ile Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü arasında Gayrimenkul Tahsis Sözleşmesi imzalarının atılmasıyla Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL açıklamalarda bulundu. 

Tokat'ın yeşili ve beyazıyla öne çıkan ilçesi Başçiftlik'te 01.06.2016 tarihi itibarıyla hizmete açılacak olan Ziraat Bankası Başçiftlik Şubesi için bina tahsisi yapan Başçiftlik Belediyesi ile Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü arasında Gayrimenkul Tahsis Sözleşmesi imzalarının atılmasıyla Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, kişisel Facebook adresi üzerinden açıklama yaptı.

01.06.2016 tarihinde hizmete girecek olan Ziraat Bankası Başçiftlik Şubesi için Başçiftlik Cumhuriyet Mahallesi Ahmet YÜCE Caddesi üzerinde yer alan mevcut Öğretmen evi binasının tahsisi yapan Başçiftlik Belediyesi ile Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü arasında 15.02.2016 tarihinde Gayrimenkul Tahsis Sözleşmesi imzalandı. İmzaların atılmasıyla Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL kişisel Facebook adresinden bir açıklama yaptı.

Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL kişisel Facebook adresinden şu ifadelere yer verdi;
İlçemize kurulacak olan Ziraat Bankası Başçiftlik Şubesi için sözleşme imzaladık inşallah 01.06.2016 tarihinden itibaren Bankamız hizmet vermeye başlayacak hayırlı olsun


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net