Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Ali Şevki EREK Parkı Çay Bahçesinin İşletilmesi için İhale

Başçiftlik Belediyesi, belediye hizmet binası bitişiğinde yer alan ve mülkiyeti belediyeye ait (Ali Şevki EREK Parkı) Belediye Çay Bahçesinin işletilmesi için "Açık İhale Usulu" ile ihale açtı.
Başçiftlik Belediyesi, belediye hizmet binası bitişiğinde yer alan ve mülkiyeti belediyeye ait (Ali Şevki EREK Parkı) Belediye Çay Bahçesinin işletilmesi için "Açık İhale Usulu" ile ihale açtı.

  Başçiftlik Belediyesi tarafından belediye hizmet binasında, Belediye Encümeni huzurunda 24.03.2016 Perşembe günü saat 14:00'de belediye hizmet binası bitişiğinde yer alan ve mülkiyeti belediyeye ait (Ali Şevki EREK Parkı) Belediye Çay Bahçesinin  işletilmesi için  "Açık İhale Usulu" ihale yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenlerin Başçiftlik Belediyesi tarafından "Açık İhale Usulu" ile yapılacak yıllık kira muhammen bedeli olan 2.000,00 TL  ihale için geçici teminat bedeli olan 1.000,00 TL'yi Belediye Tahsilat Memurluğuna yatırılmaları gerekiyor. Ayrıca, İhale şartnamesini almak isteyenler mesai saatleri içerinde doküman bedeli olan 50,00 TL'yi  Belediye Mali İşler Müdürlüğüne yatırılmaları gerekiyor.

İsteklilerin ihale saati olan; saat 13.30’da ihale salonunda şahsen veya vekaleten hazır bulunmaları gerekmektedir. İhale ilanı ilgili detaylara, Başçiftlik Belediyesi İlan panosu ve Başçiftlik Belediyesi www.basciftlik.bel.tr İnternet sitesinde ulaşılabilir.



 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net