Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te 101. Yılında Çanakkale Zaferi Etkinlikleri

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Başçiftlik'te de çeşitli etkinliklerle anıldı. Başçiftlik'te düzenlenen resmi program Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı, Şehitlik ziyareti ile devam etti, Şehit Murat Kılınç Çok Programlı Anadolu Lisesi'ndeki anma programı ile sona erdi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Başçiftlik'te de çeşitli etkinliklerle anıldı. Başçiftlik'te düzenlenen resmi program Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı, Şehitlik ziyareti ile devam etti,  Şehit Murat Kılınç Çok Programlı Anadolu Lisesi'ndeki anma programı ile sona erdi. 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Başçiftlik'te de çeşitli etkinliklerle anıldı. Başçiftlik'te düzenlenen resmi program Başçiftlik Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı, Başçiftlik ve Hatipli Beldesinde Şehitlik ziyareti ile devam etti,  Şehit Murat Kılınç Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan anma programı ile sona erdi.

Saat 08.30 da Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Cumhuriyet Meydanındaki törenden sonra Saat 08:40-09:30'da Başçiftlik Merkez ve Hatipli Beldesi Şehitliğinde şehitler mezarları başında İlçe Müftülük personeli tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Başçiftlik ilçe merkezi ve Hatipli Beldesi Şehitliklerini ziyaretten sonra Şehit Murat Kılınç Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda öğretmenler ve öğrencilerin hazırlamış olduğu piyes, skeç, oratoryo gösterisi ve müzik dinletisi gösterilerinin ardından etkinlikler sona erdi.

Etkinliklere Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Hatipli Beldesi Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ, Garnizon Komutanı Sertaç TAY, Emniyet Amiri Ali POLAT, Başçiftlik Müftüsü Abdullah RENCBER, Başçiftlik Milli Eğitim Müdürü Yusuf BİLGİLİ, Daire Amirleri, Şehit Aileleri, Gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve İlçe halkı katıldı.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net