Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik Belediyesi Web Sitesi Yenilendi

Başçiftlik Belediyesi Resmi Web sitesi yenilenen yüzüyle güncel yerel haberlerin yanı sıra sürekli güncellenen ve yenilenen fotoğraf galerisi, faaliyet haberleri ve Başçiftlik Cumhuriyet Meydanından 24 saat canlı kamera yayını ile sanal ortamda yayın hayatına başladı.
Başçiftlik Belediyesi Resmi Web sitesi yenilenen yüzüyle güncel yerel haberlerin yanı sıra sürekli güncellenen ve yenilenen fotoğraf galerisi, faaliyet haberleri ve Başçiftlik Cumhuriyet Meydanından 24 saat canlı kamera yayını ile sanal ortamda yayın hayatına başladı.

   Başçiftlik Belediyesi, Resmi Web sitesi şubat 2016 ayından itibaren yenilenen yüzüyle yayın hayatına başladı. Başçiftlik'ten güncel yerel haberlerin yanı sıra sürekli güncellenen ve yenilenen fotoğraf galerisi, belediye faaliyet haberleri ve Başçiftlik Cumhuriyet Meydanından 24 saat canlı kamera yayını ile sanal ortamda yerini aldı.

www.basciftlik.bel.tr adresi üzerinden hizmet veren sitede hali hazırda teknik altyapı çalışmaları devam ediyor. Sitede Başçiftlik'ten güncel yerel haberlerin yanı sıra sürekli güncellenen ve yenilenen fotoğraf galerisi, belediye meclis kararları, faaliyet haberleri, kurumsal iletişim bilgiler, duyurular, etkinlikler, Başçiftlik siteleri ve 11 şehir kamerasından şimdilik Başçiftlik Cumhuriyet Meydanından 24 saat canlı yayını ile bir çok sözel ve görsel bilgi mevcut.

Başçiftlik Cumhuriyet Meydanından şehir kamerasıyla canlı yayın 1 Mart 2016 sabahında yayın hayatına başladı. Basciftlik.bel.tr/basciftlikmobese adresinden izlenebilen yayın İnternet Explorer ve Firefox tarayıcılarından izlenebilirken izlemek için bilgisayarınızda Flash Player ve VLC Media Player yüklü olması gerekiyor.

3 Mart 2016 Perşembe gününden itibaren mobil test yayını ile artık ilçe merkezi akıllı cep telefonlarından da izlenebilecek.

Ayrıca takipçiler, sitede "Belediye Başkanına Yaz" mesaj bölümünden sanal ortamdan direk belediye başkanına mesaj ile ulaşma imkanına kavuştu.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net