Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri

Ülkemizde ilk kez 1921 yılında "Emekçi Kadınlar Günü" olarak kutlanmaya başlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olarak tanımlanan "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Başçiftlik'te de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Ülkemizde ilk kez 1921 yılında "Emekçi Kadınlar Günü" olarak kutlanmaya başlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olarak tanımlanan "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Başçiftlik'te de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

  Türkiye'de ilk kez 1921 yılında "Emekçi Kadınlar Günü" olarak kutlanmaya başlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından uluslararası bir gün olarak tanımlanan "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Başçiftlik'te de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Başçiftlik Belediyesi günün önemine istinaden Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL öncülüğünde ilçe genelindeki bütün kadınlara karanfil dağıttı ve kadınların "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" nü kutladı.

Başkan TUNÇEL, Başçiftlik'te sokak ve evlerde ziyaret ettiği kadınların gününü kutlayarak onlara karanfil hediye etti, hatıra fotoğrafı çekindi. Şaşkınlıklar olsa da karanfil etkinliği kadınlardan büyük ilgi görürdü.

"8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" nedeniyle ilçede bulunan okulları ziyaret eden Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Başçiftlik Milli Eğitim Müdürü Yusuf BİLGİLİ ile birlikte bayan öğretmenlere karanfil hediye etti. Ayrıca, resmi dairelerde çalışan bayanlarda unutulmadı, kurumlar ziyaret edilerek bayan çalışanlara karanfilleri hediye edilerek "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" nü kutlandı.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net