Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te Patates Yetiştiriciliği Paneli

Tokat Valiliği ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından Tokat İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğiyle organize edilen ve üniversitesi Öğretim Üyelerinin konuşmacı olarak katıldığı "Patates Yetiştiriciliği" paneli Başçiftlik Şehit Murat Kılınç Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.
Tokat Valiliği ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından Tokat İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık  Müdürlüğü işbirliğiyle organize edilen ve üniversitesi Öğretim Üyelerinin konuşmacı olarak katıldığı "Patates Yetiştiriciliği" paneli Başçiftlik Şehit Murat Kılınç Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

  Tokat Valiliği ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından Tokat İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık  Müdürlüğü işbirliğiyle organize edilen ve üniversitesi Öğretim Üyelerinin konuşmacı olarak katıldığı "Patates Yetiştiriciliği" paneli 9 Mart 2016 Çarşamba günü saat 10.00'da  Başçiftlik Şehit Murat Kılınç Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektör Yardımcı Prof. Dr. Ali KASAP moderatörlüğünde, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Yusuf YANAR, Başçiftlik Beyazı patates cinsinin tescil işlemlerini de yürüten Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Güngör YILMAZ, Tokat İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Mehmet ŞAHİN, Başçiftlik İlçe Tarım Müdürü Mehmet KOÇ’un yaptığı konuşmalar yaptığı panelde katılımcılar patateste tohumluk, hasat, gübreleme, sulama, depolama ve pazarlamanın yanında patates hastalıkları ve zararlıları konularında bilgilendirildi.

Panele, panelistlerin yanı sıra Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Hatipli Belediye Başkanı Şemseddin YAVUZ, TOKAT İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet KAPUSUZ ve Ali ÖZTÜRK, mahalle muhtarları ve ilçe çiftçileri katıldı.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net