Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Cevdet CAN'dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Ülkemizde ilk kez 1921 yılında kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olarak tanımlanan "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" nedeniyle Tokat Valisi Cevdet CAN, bir mesaj yayınladı. Mesajında kadınları fedakarlığın ve duyarlılığın sembolü olarak nitelendirdi.
Ülkemizde ilk kez 1921 yılında kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olarak tanımlanan "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" nedeniyle Tokat Valisi Cevdet CAN, bir mesaj yayınladı. Mesajında kadınları fedakarlığın ve duyarlılığın sembolü olarak nitelendirdi.

  Türkiye'de ilk kez 1921 yılında "Emekçi Kadınlar Günü" olarak kutlanmaya başlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olarak tanımlanan "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" nedeniyle Tokat Valisi Cevdet CAN, bir mesaj yayınladı. Mesajında kadınları fedakarlığın ve duyarlılığın sembolü olarak nitelendirdi.

Tokat Valisi Cevdet CAN, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Kadınlara verilen değer, uygar toplum olmanın en önemli göstergesidir. Hayatın her alanında fedakarlığın ve duyarlılığın sembolü olan kadınlarımız, yetiştirdikleri nesillerle de geleceğin şekillenmesinde önemli rol oynamaktadır.
Anadolu, dünyanın ana rahmidir. Kadınlar, hakikat bahçelerinin şeref dolu bahçıvanlarıdır. Bu kelimenin büyüklüğünün tarifi mümkün değildir. Kadın, dünyanın özüdür. Özü gülmeyenin yüzü gülmez. Bu yüzden ‘Cennet’ anaların ayakları altındadır. Fedakarlık abidelerine selam olsun.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net