Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

İstanbul Başçiftlikliler Derneğinde Ergün OĞUZ Dönemi

Bu yıl 25. yılını kutlayan, gurbette yaşayan Başçiftliklilerin en büyük STK'sı İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Derneği 13. Olağan Genel Kurula gitti, dernek başkanlığına aday olan mevcut başkan İbrahim BEYAZIT ve eski başkan Ergün OĞUZ arasında geçen seçimde Başçiftlikliler 2. kez Ergün OĞUZ başkanlığındaki yönetim kuruluna destek verdi.

  Bu yıl 25. yılını kutlayan, merkezi İstanbul Esenyurt'ta bulunan, gurbette yaşayan Başçiftliklilerin en büyük STK'sı İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 20 Mart 2016 Pazar günü 13. Olağan Genel Kuruluna gitti, dernek başkanlığına mevcut başkan İbrahim BEYAZIT ve eski başkan Ergün OĞUZ başkanlığındaki yönetim kurulu listeleri yarıştı.

İstanbul, Avcılar, Parseller Harika Düğün Salonunda saat 13:00'de başlayan 13. Olağan Genel Kurulu, yapılan konuşmaların ardından yönetim kurulu seçimine geçildi. 566 delegenin 492'nin katıldığı genel kurulda saat 17:00'de oylamanın tamamlanmasıyla oy sayımına geçildi.

Divan başkanı Mustafa AYMAK tarafından açıklanan seçim sonucunda 492 oyun 486 oy geçerli kullanıldı, Sandıktan 2 oy boş çıkarken 4 oy geçersiz sayıldı. 486 oyun 273'ünü Ergün OĞUZ, 213'ü İbrahim BEYAZIT aldı. Ergün OĞUZ03 Mart 2013 tarihinde gerçekleşen 12. Genel Olağan Kurulunda İbrahim BEYAZIT'a karşı 61 oyla kaybettiği başkanlığı 13. genel kurulda 60 oy farkla geri alarak 2. kez İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı oldu.

Delegeleri yazılı talebi Divan başkanı Mustafa AYMAK'ın oylama sunması ile 13. Olağan Genel Kurulda dernek tüzüğünde değişikliğe gidildi. Yapılan tüzük değişiklik ile Olağan Genel Kurul 2 yıl kala derneğe üye olan yada üye olup 2 yıl aidatını ödemeyen üyeler seçme ve seçilme hakkını kaybedecektir. Ayrıca, Denetleme kurulu üyeleri genel kurul esnasında üyelerinden bağımsız olarak seçilmesine oy çokluğuyla karar verildi.

:. Ergün OĞUZ Yönetim kurulu listesi  
Asil Üyeler;
1. Ergün OĞUZ (Başkan,Yönetim Kurulu Üyesi)
2. Salih MEMİŞ (Yönetim Kurulu Üyesi)
3. İbrahim ALKIN (Yönetim Kurulu Üyesi)
4. İbrahim ÇİÇEK (Yönetim Kurulu Üyesi)
5. Uğur KAPUSUZ (Yönetim Kurulu Üyesi)
6. Mehmet YÜCE (Yönetim Kurulu Üyesi)
7. Murat AYMAK (Yönetim Kurulu Üyesi)

Denetleme Kurulu ;
1. Mehmet ÇOBAN
2. Erol SÖNMEZ
3. Ahmet YAVUZ


Derkenar | Yolu gurbete düşenleri bir araya getiren, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dayanışma ve yardımlaşmanın merkezlerinden İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yeni yönetimine başarılar dileriz... BasciftlikBlog.com


Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com

   KOLAJ | BasciftlikBlog.com    
   KAYNAK | Basciftlik.net  

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net