Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Salih YILMAZ'dan İstanbul Başçiftlikliler Derneği Açıklaması

Bu yıl 25. yılını kutlayan, gurbette yaşayan Başçiftliklilerin en büyük STK'sı İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 20 Mart 2016 Pazar günü yapılacak 13. Olağan Genel Kurulu öncesi kısa adı AVTOKDEF olan Esenyurt Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu Genel Başkanı hemşerimiz Salih YILMAZbir açıklama yayınladı. Açıklamasında hakkında yürütülen algı sürecini dile getiren Salih YILMAZ, "Siyasi görüşü ne olursa olsun, desteklediği aday kim olursa olsun, birlik ve beraberliğe davet ederek mevzu olan kişiler değil MEMLEKETİMİZdir." dedi. 

  Bu yıl 25. yılını kutlayan, merkezi İstanbul Esenyurt'ta bulunan, gurbette yaşayan Başçiftliklilerin en büyük STK'sı İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 20 Mart 2016 Pazar günü 13. Olağan Genel Kuruluna gidiyor, dernek başkanlığına mevcut başkan İbrahim BEYAZIT ve eski başkan Ergün OĞUZ adaylıklarını açıkladı.

Dernek başkanlığına aday olan mevcut başkan İbrahim BEYAZIT'ın listesinden yönetime girmek isteyen kısa adı AVTOKDEF olan Esenyurt Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Salih YILMAZ,  kişisel Facebook adresinde bir açıklama yayınladı. Açıklamasında hakkında yürütülen algı sürecini dile getiren Salih YILMAZ, "Siyasi görüşü ne olursa olsun, desteklediği aday kim olursa olsun, birlik ve beraberliğe davet ederek mevzu olan kişiler değil MEMLEKETİMİZdir." dedi.

Esenyurt Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Salih YILMAZ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
Değerli Hemşehrilerim;
20 Mart 2016 Pazar günü yapılacak 13. Olağan Genel Kurulunda İbrahim BEYAZIT'ın ismimi yönetime yazması ile alakalı aileme kadar uzanan bir algı süreci başlatıldığını duymakta, görmekte ve bilmekteyim.
Şahsım olarak diğer aday ve adaylarında karşıtı olmadım, olamamda. Benim başkanı bulunduğum Esenyurt Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu, tüm Tokatlılara hizmet eden köy, kasaba ve ilçe derneklerini birleştirici bir kurumdur. Bir Başçiftlik sevdalısı ve dernek üyesi olarak yönetimlere katılmak, aday olmak tüm hemşehrilerimiz gibi benimde hakkım ve sorumluluğum olduğu kanaatindeyim.
Son yıllarda Kaymakamlık, Belediye, Federasyon, Derneğimiz ve siz değerli Hemşehrilerimiz olarak bir sinerji yakalayıp Başçiftlik'imizin mahcuz talihini kırma ve ilçemizi Tokat'ın parlayan yıldızı yapma yolunda önemli adımlar attık. Gerek önceki dernek başkanlarının gerekse mevcut dernek başkanımızın da bu dönemde ilçemizin tanıtımı ve temsili faaliyetlerinde görevini layıkıyla yerine getirdiğini gözlemliyor ve şahsen de böyle düşünüyorum.
Profesyonel bir dernek yönetimi olma açısından birçok eksikliklerimiz var olduğu kanaatini taşıyorum. Bu konuların çözümü ve şeffaf bir dernek yönetimi olma açısından gerek ticaret hayatımda gerekse Sivil Toplum örgütlerinde edindiğim bilgi birikimimi derneğimizin yönetiminde kullanmak adına bu teklifi kabul ettim. Buradaki görevim dernek yönetimimize danışmanlık yapmak ve yapılan çalışmaları sizlerin adına denetlemek olacaktır. Bu konuda şahsi hiçbir beklentim ve menfaatim söz konusu değildir, ki bu zamana kadar da olmamıştır.
Bu güne kadar kim dernek başkanı olmuşsa, Belediyemizi hangi siyasi görüş yönetmişsse ayrım yapmadan ben yanında oldum, olacağım.Bundan sonrada başkan kim olursa olsun şahsım ve federasyonum olarak yanında olacağımı bildirir. Bu bir hizmet yarışında tüm hemşehrilerimizi siyasi görüşü ne olursa olsun, desteklediği aday kim olursa olsun, birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Mevzu olan kişiler değil MEMLEKETİMİZdir. Esas olan BAŞÇİFTLİK'tir.
Konuyla ilgili düşüncelerinizi beraber müzakere edebiliriz...


Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com

   KOLAJ | BasciftlikBlog.com    
   KAYNAK | Facebook.com/SalihYılmaz 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net