Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

TMO'da Ayhan KARAYAMA Farkı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bünyesindeki Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğüne asalaten atanan hemşerimiz Ayhan KARAYAMA, yeni uygulamaları ile personelinin takdirini toplamaya devam ediyor. Görevine başladığı ilk gün Genel Müdürlükteki Protokol girişini personele açan KARAYAMA, TMO Güvercinlik Sosyal Tesislerini de personel ve 3. şahısların hizmetine açtı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bünyesindeki Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğüne asalaten atanan hemşerimiz Ayhan KARAYAMA, yeni uygulamaları ile personelinin takdirini toplamaya devam ediyor. Görevine başladığı ilk gün Genel Müdürlükteki Protokol girişini personele açan KARAYAMA, TMO Güvercinlik Sosyal Tesislerini de personel ve 3. şahısların hizmetine açtı.

  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bünyesinde yer alan tüzel kişiliğe sahip bir İktisadi Devlet Teşekkülü olan Toprak Mahsulleri Ofisi'ne 27 Şubat 2016 Tarihli ve 29637 Sayılı Resmi Gazetesinde yayınlanan atama kararnamesi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak asaleten atanan Ayhan KARAYAMA, yeni uygulamaları ile personelinin takdirini toplamaya devam ediyor. Görevine başladığı ilk gün Genel Müdürlükteki Protokol girişi - Personel girişi uygulamasına son vererek, TMO ana girişini personel hizmetine açan KARAYAMA, TMO Güvercinlik Sosyal Tesislerini de personel ve 3. şahısların hizmetine açtı.

Tarım ile ilgili haberleri paylaşan Tarımdanhaber.com sitesinde yer alan habere göre;
TMO'nun Müdafaa Caddesi üzerinde bulunan makam girişi, eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mesut KÖSE tarafından personel ve ziyaretçi girişine kapatılmış, TMO'da Mesut KÖSE'nin yerine atanan Ayhan KARAYAMA, yeni görevine başlarken ilk icraat olarak makam girişini personel ve ziyaretçi girişlerine açarak TMO'daki 'Genel Müdür' ayrıcalığına son verdi.

Ayhan KARAYAMA, eski Genel Müdür Mesut KÖSE'nin özel misafirleri için tadilat yaptırılarak personelin kullanımına kapatılan ve TMO personelinin daha önce yemekhane olarak kullandığı Güvercinlik tesislerindeki salon tekrar personele açtı.

Uygulamaları ile personelinin takdirini toplamaya Ayhan KARAYAMA, son olarak Güvercinlik sosyal tesislerini TMO personeli ve yakınları ile diğer kamu kuruluşlarının personeli ve 3. şahısların kullanımına açtı.

Ayrıca, Tarımdanhaber.com sitesindeki haberin altında yorum yazan birçok TMO çalışanı Ayhan KARAYAMA'nın yeni uygulamalarından memnuniyetini dile getirirken kurumun çözüm bekleyen sorunlarını paylaştı. Bir TMO çalışanı yorumunda şu ifadelere yer verdi;
Evet daha önce eğitime gidenler kalorifer kazan katında yemek yiyordu spor salonu kapalıydı kimse gidemezdi şimdi harika yemek salonu açık tertemiz yemek yedik spor salonu açık eskiden herkez diken üstündeydi şimdi kurumda ferahlık Göze çarpıyor tek endişem Ayhan beyinde bakan bey gibi görevden alacağı kişiler için acele etmemesi zamanla istediği ekibi mutlaka kursun ama öngörü ile duyum ile yapmasın.

 :.  TMO Güvercinlik Sosyal Tesislerinde Yeni Uygulama   

  Güvercinlik Ek Tesislerinde bulunan 'kapalı spor salonu, sauna, kondisyon merkezi, açık basketbol sahası, açık mini futbol sahası (halı saha) açık tenis sahası, açık basketbol sahası' TMO personeli ve yakınları ile diğer kamu kuruluşlarının personeli ve 3. şahıs kullanımına açılırken tesisler haftanın yedi günü açık olacak. Tesisteki sauna, kondisyon merkezi ve kapalı spor salonu salı, perşembe ve cumartesi günleri yalnızca bayanların kullanımına açık olacak.

Açık halı saha ve basketbol sahasının da toplu olarak bayanlar tarafından kullanılmasının talep edilmesi durumunda giyinme soyunma binası talep edilen saatlerde yalnızca bayanlara ayrılacak.

Ek Tesisler Yemek Salonunda; hafta sonları Cumartesi ve Pazar günleri 09.00-12.30 saatleri arasında kahvaltı, Cumartesi ve Pazar günleri 12.30-22.30 saatleri arasında alakart yemek, Hafta içi günlerinde 19.00-22.00 saatleri arasında alakart yemek verilecek.

Yemek salonunda verilecek hizmetlerden ücret karşılığında; misafirhanede kalan misafirler, personel ve yakınları, diğer kamu kuruluşlarının personeli ve 3. şahıslar faydalanabilecek.

Ayrıca personelin ve yakınları ile diğer kamu kuruluşlarının personelinin toplantı, yemek ve düğün gibi organizasyonları da yapılabilecek.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net