Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

İstanbul Başçiftlikliler Derneği Yeni Yönetiminden Başçiftlik Çıkarması

Bu yıl 25. yılını kutlayan, gurbette yaşayan Başçiftliklilerin en büyük STK'sı İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Derneği 13. Olağan Genel Kurulunda İbrahim BEYAZIT'tan başkanlığı devralarak 2. kez başkan seçilen Ergün OĞUZ ve yönetim kurulu üyeleri Tokat ve Başçiftlik'te bir dizi ziyarette bulundu.

  Bu yıl 25. yılını kutlayan, merkezi İstanbul Esenyurt'ta bulunan, gurbette yaşayan Başçiftliklilerin en büyük STK'sı İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 20 Mart 2016 Pazar günü yapılan 13. Olağan Genel Kurulunda İbrahim BEYAZIT'tan başkanlığı devralarak 2. kez başkan seçilen Ergün OĞUZ ve yönetim kurulu üyeleri Tokat ve Başçiftlik'te bir dizi ziyarette bulundu.

19 Mayıs 2016 Perşembe günü İstanbul'dan Başçiftlik'e gelen İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün OĞUZ ve yönetim kurulu üyeleri Başçiftlik'te, Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Hatipli Belediye Başkanı Şemseddin YAVUZ ve daire amirlerini makamında ziyaret edip plaket sundu.

Başkan Ergün OĞUZ ve yönetim kurulu üyeleri Başçiftlik'teki mahalle muhtarları ve esnafları, Tokat'ta Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekteri Recep GÖKÇE ile Başçiftlikli esnafları ziyaret edip İstanbul'a döndü.

Ziyaret sonrası kişisel Facebook adresinde dernek yönetimi adına açıklama yapan Başkan Ergün OĞUZ şu ifadelere yer verdi; "İstanbul dernek yönetimi olarak tokat ve Başçiftlik ilçesi İdarî, mahalli, yönetim ve esnaflarımızın bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı İstanbul Başçiftlik dernek yönetimi olarak teşekkür eder, desteklerinin daim olması temennisi ile…"


Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com


  FOTO | Facebook.com/ergun.oguz.92  
 KAYNAK | Facebook.com/ergun.oguz.92 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net