Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Dr. Ezgi AKTAŞ Başçiftlik'e Veda Etti

Sağlık Bakanlığı Personel atamaları ile Tokat Merkez Sıhhat Aile Sağlığı Merkezine ataması yapılan Uzman Dr. Ezgi AKTAŞ için düzenlenen veda yemeğine Başçiftlik Kaymakamı Sayın Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, tüm kamu Kurum ve Kuruluşlarının amirleri, siyasi parti başkanları, köy ve muhtarları ve ilçe esnafları katıldı.
Sağlık Bakanlığı Personel atamaları ile  Tokat Merkez Sıhhat Aile Sağlığı Merkezine ataması yapılan Uzman Dr. Ezgi AKTAŞ için düzenlenen veda yemeğine Başçiftlik Kaymakamı Sayın Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, tüm kamu Kurum ve Kuruluşlarının amirleri, siyasi parti başkanları, köy ve muhtarları ve ilçe esnafları katıldı. 

  19 ay önce 25 Kasım 2014 tarihinde Başçiftlik İlçe Hastanesi Uzman Doktor olarak atanan ve hastanede Başhekimlik görevini yürüten Uzman Dr. Ezgi AKTAŞ, 2016 yılı Sağlık Bakanlığı Personel atamaları ile Tokat Merkez Sıhhat Aile Sağlığı Merkezine atandı. Dr. Ezgi AKTAŞ için 14 Haziran 2016 tarihinde Başçiftlik Belediye Restaurant da veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, İlçe Garnizon Komutanı Sertaç TAY, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve esnaflar katıldı.

Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN veda yemeğinde yaptığı konuşmada Uzman Dr. Ezgi AKTAŞ’ın ilçede güzel hizmetler verdiğini, halkla çok iyi diyaloglar kurduğunu, İlçe Hastanesinin daha fazla sevilmesine katkıda bulunduğunu dile getirerek bundan sonraki görevinde de başarılarının devamını diledi. Uzman Dr. Ezgi AKTAŞ‘a Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN tarafından Başarı Belgesi takdim edildi.

Ayrıca, Başçiftlik İlçe Hastanesi doktorlarından Taner ÇAKIR sosyal medyada Başhekim Uzman Dr. Ezgi AKTAŞ için teşekkür mesajı paylaştı. ÇAKIR sosyal medyada şu ifadeleri paylaştı;
19 ay boyunca verdiğiniz emekler ve gösterdiğiniz tüm özveri için ne kadar teşekkür etsek azdır, hekimlik adına bize kattıklarınız için ayrıca teşekkür ediyoruz. Sizi çok özleyeceğiz ve Başciftlik halkı da sizi çok özleyecektir; yolunuz açık olsun, çok mutlu olmanız dileğiyle..
Derkenar | Yöremiz insanın sağlığına olan katkılardan dolayı Başçiftlik İlçe Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ezgi AKTAŞ'na tüm hemşehrilerimiz adına teşekkürü borç bilir, yeni görev yerinde başarılar dileriz... Tokattan.net

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | BasciftlikBlog.com  KAYNAK | BasciftlikBlog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net