Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

ESTOKDEF'den Ramazan Standı

Tokat'ın gurbetteki büyük STK'larından biri, başkanlığını hemşerimiz Salih YILMAZ'ın yürüttüğü, kısa adı ESTOKDEF olan Esenyurt Tokat Dernekler Federasyonu, Tokat'ı ve yöresel ürünlerini tanıtmak amacıyla Esenyurt Belediyesi Gaziler Parkı Ramazan Etkinlik alanında ESTOKDEF standı açtı.

  Merkezi İstanbul Esenyurt'ta bulunan Tokat'ın gurbetteki en büyük STK'larından biri, başkanlığını hemşerimiz Salih YILMAZ'ın yürüttüğü, tüzük değişikliği ile AVTOKDEF adını ESTOKDEF olarak değiştiren Esenyurt Tokat Dernekler Federasyonu, 11 ayın sultanı Ramazan ayında Tokat'ı ve yöresel ürünlerini tanıtmak amacıyla Esenyurt Belediyesi Gaziler Parkı Ramazan Etkinlik alanındaki ESTOKDEF standı açtı.

ESTOKDEF yönetimi Tokat'ın yöresel lezzetlerinden yaprağı, kuşburnu marmeladı, çemen, bal ve salçanın satışının yapıldığı Ramazan standında her akşam siyaset, sanat, bürokrat ve STK temsilcilerinden olmak üzere birbirinden değerli konukları ağırlıyor.

Ramazan Standı açan Esenyurt Tokat Dernekler Federasyonu Başkanı Salih YILMAZ, kişisel facebook adresinde şu ifadelere yer verdi;
Değerli Hemşehrilerim; Tokatımızı ve yöresel ürünlerimizi tanıtmak amaçlı Esenyurt Belediyesi Gaziler Parkı Ramazan Etkinlik alanındaki ESTOKDEF standımızı açmış bulunuyoruz. Ramazan ayı boyunca açık olacak standımıza tüm dostlarımızı bekliyoruz. 

Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com


  FOTO | Facebook.com/Salihyılmaz  
 KAYNAK | Facebook.com/Salihyılmaz 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net