Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat Yemekleri Nursel ile Ramazan Sofrası'nda

Show tv ekranlarında Türkiye’nin birçok yerinden Ramazan’a özel lezzetleri ve tatları ekranları başındaki seyircilerle paylaşıldığı “Nursel ile Ramazan Sofrası” programının 22 Haziran Çarşamba günü yayınlanan bölümünde sunucu Nursel ERGİN Tokat yemekleri için hemşerimiz Hacı ve Mehtap YILDIZ çiftinin evine konuk oldu.

  Yapımcılığını Postmodern Film Production’ın üstlendiği, Nursel ERGİN’in sunumuyla renk kattığı “Nursel ile Ramazan Sofrası” programında; Türkiye’nin birçok yerinden Ramazan’a özel lezzetleri ve tatları tanıtılıyor. Show tv ekranlarında Ramazan ayı boyunca haftanın her gün ayrı bir yöreden elinin lezzetine güvenen bir ev hanımına konuk olan “Nursel ile Ramazan Sofrası” ’nda, o yöreye ait hazırlama metotları ile en az dört yemeğin yapılışını paylaşılıyor.

Ev hanımlarının kendi yörelerine ait leziz yemekler ve Ramazan’a özel tariflerin ekrana taşınacağı programda; konuk olunan ailenin tüm fertleriyle bereketli bir Ramazan Sofrası hazırlanıyor.

“Nursel ile Ramazan Sofrası”  programının, 22 Haziran 2016 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Tokat yöresine has lezzetlerden “Tokat Kebabı”, “Cevizli Haşhaşlı Çörek”, “Leylek Giliği” ve “Bacaklı Çorba” tanıtılırken yemeklere ait hazırlama metotlarını ve yapılışını Başçiftlikli hemşerimiz Mehtap YILDIZ izleyicilerle paylaştı.

Ayrıca programda İstanbul Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bastırılan üzerinde Başçiftlik'e özgü motiflerin yer aldığı sofra bezi de tanıtıldı.


Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com


  KOLAJ | BasciftlikBlog.com  
  KAYNAK | www.yasamhaberleri.com 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net