Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Ziraat Bankası Başçiftlik Şubesi Açıldı

Tokat'ın yeşili ve beyazıyla öne çıkan ilçesi Başçiftlik'te yılların özlemi nihayet sona erdi, Ziraat Bankası Başçiftlik Şubesi, Başçiftlik Belediyesi tarafından tahsis edilen eski Öğretmen Evi binasında hizmete başladı.
Tokat'ın yeşili ve beyazıyla öne çıkan ilçesi Başçiftlik'te yılların özlemi nihayet sona erdi, Ziraat Bankası Başçiftlik Şubesi, Başçiftlik Belediyesi tarafından tahsis edilen eski Öğretmen Evi binasında hizmete başladı.

  
Tokat'ın yeşili ve beyazıyla öne çıkan ilçesi Başçiftlik'te yılların özlemi nihayet sona erdi, Ziraat Bankası Başçiftlik Şubesi, 3 Haziran 2016 tarihinde Başçiftlik Belediyesi tarafından tahsis edilen Başçiftlik Cumhuriyet Mahallesi Ahmet YÜCE Caddesi üzerinde yer alan eski Öğretmen evi binasında hizmete başladı.

Başçiftlik Belediyesi, Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü ile 15.02.2016 tarihinde Gayrimenkul Tahsis Sözleşmesi imzalayarak Öğretmen Evi olarak kullanılan binayı Ziraat Bankası Başçiftlik Şubesi için 10 yıllığına ücretsiz tahsis etti. Banka için Öğretmen Evi binasında yapılan tadilat Haziran ayında sona tamamladı.

3 Haziran 2016 tarihinde Cumhuriyet Meydanında hizmete açılan Ziraat Bankasını ziyaret eden Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, banka müdürü ve çalışanlarını ziyaret ederek başarılar diledi.

Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL kişisel Facebook adresinde Ziraat Bankası Başçiftlik Şubesi açılışı için şu ifadelere yer verdi;
2014 ve 2015 yılları faaliyet ve hedefleri bültenlerimizde yer alan Yaklaşık 2 yıldır yoğun çabalarımız sonucu Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü ile yaptığımız protokol sonucu Belediyemize ait Cumhuriyet Meydanında eski öğretmen evi olarak kullanılan binayı 10 yıllığına ücretsiz tahsis ederek Banka şubemizin hizmete açılmasını sağladık.1992 yılında İlçemizin kuruluşundan itibaren hayalimiz olan Ziraat Bankası Başçiftlik Şubemiz nihayet hizmete açıldı. Başta Sayın Kaymakamımıza, Bölge Müdürümüze emeği geçen herkese teşekkür ederiz.Tüm halkımızı banka Şubemize sahip çıkmalarını bekliyoruz. Ziraat Bankası Başçiftlik Şubesine ilçemize hayırlı olsun.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com  KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net