Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'ten Demokrasi İçin Ortak Bildiri

Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Başçiftlik'te Belediyeler ve siyasi parti temsilcileri, Başçiftlik Kaymakamlığı öncülüğünde bir araya geldi, darbeye karşı "Demokrasi İçin Ortak Bildiri" başlığıyla uzlaşılan ortak bildiriyi imza altına alınarak paylaştı. Yayınlanan ortak bildiride, 15 Temmuz Darbe Girişimi kınanırken "Milli İrade" vurgusu yer aldı.
Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Başçiftlik'te Belediyeler ve siyasi parti temsilcileri, Başçiftlik Kaymakamlığı öncülüğünde bir araya geldi, darbeye karşı "Demokrasi İçin Ortak Bildiri" başlığıyla uzlaşılan ortak bildiriyi imza altına alınarak paylaştı. Yayınlanan ortak bildiride, 15 Temmuz Darbe Girişimi kınanırken "Milli İrade" vurgusu yer aldı.

  Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Başçiftlik'te Belediyeler ve siyasi parti temsilcileri, Başçiftlik Kaymakamlığı öncülüğünde 25 Temmuz 2016 Pazartesi günü saat bir araya geldi, darbeye karşı "Demokrasi İçin Ortak Bildiri" başlığıyla uzlaşılan ortak bildiriye imza altına alındı. Yayınlanan ortak bildiride, 15 Temmuz Darbe Girişimi kınanırken "Milli İrade" vurgusu yer aldı.

Başçiftlik Hükumet konağında 16:00'da Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN,başkanlığında yapılan görüşmeye Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Hatipli Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal GÜLER, Chp İlçe Başkanı Faruk ŞEN ve Mhp İlçe Başkanı Şevki KAYA katıldı. Görüşme sonrası demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimine karşı ortak bildiride yayınlanmasına karar verildi. "Demokrasi İçin Ortak Bildiri" başlığıyla uzlaşılan ortak bildiri imza altına alındı.

"Demokrasi İçin Ortak Bildiri" başlığıyla uzlaşılan ortak bildiride şu ifadelere yer verildi;
"Biz mübarek Vatanımızda aziz milletimize karşı yapılmaya çalışılan 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni şiddetle kınıyoruz. Şanlı milletimiz canları pahasına bu melun girişimin önüne geçmiş ve bütün dünyaya çok etkili bir mesaj vermiştir. 

Başçiftlik İlçemiz tüm yerleşim birimleriyle olayın ilk anlarından itibaren, darbenin karşısında yer almış demokrasiye ve Vatanın bölünmez bütünlüğüne Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Millet anlayışı içerisinde sahip çıkmıştır. Bu takdire şayan duruşundan dolayı tüm hemşehrilerimize ve Aziz Milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Böyle hayati dönemlerde ortak tavrın, ortak dilin ve milli iradeye topyekûn sahip çıkmanın çok önemli olduğuna inanıyoruz.

Başçiftlik Kaymakamlığı, Başçiftlik Belediyesi, Hatipli Belediyesi, Başçiftlik Ak Parti İlçe Başkanlığı, CHP İlçe Başkanlığı ve MHP İlçe Başkanlığı olarak Milli İradenin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Vatan için Şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, acılı ailelerine sabrı cemil niyaz ediyoruz. Allah (cc) milletimizi kötü emellilerin şerrinden muhafaza eylesin."

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Basciftlik.gov.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net