Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

İhsan ULUÖZLÜ'den 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü Mesajı

Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Tokat Gazeteciler, Televizyoncular ve Radyocular Derneği Başkanı İhsan ULUÖZLÜ, 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinde medyanın önemli katkıda bulunduğunu söyledi.
Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Tokat Gazeteciler, Televizyoncular ve Radyocular Derneği Başkanı İhsan ULUÖZLÜ, 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinde medyanın önemli katkıda bulunduğunu söyledi.

  Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Tokat Gazeteciler, Televizyoncular ve Radyocular Derneği Başkanı İhsan ULUÖZLÜ, 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında 15 Temmuz darbe girişimini bir kez daha lanetleyen ULUÖZLÜ, darbe girişiminde medyanın önemli bir sınav verdiğini kaydetti.

Darbe girişiminin önlenmesinde medyanın önemli katkıda bulunduğunu söyleyen İhsan ULUÖZLÜ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Darbe girişimine halkımızın şanlı direnişiyle birlikte tüm gücüyle karşı duran medya kuruluşlarımız, halkın özgür haber alma hakkını sonuna kadar savunmuş, darbecilerin müdahalelerine rağmen yayınlarını sürdürerek darbeye geçit vermemiştir. Demokrasiye sahip çıkarak darbelere kararlılıkla karşı duran Türk medyası, Türkiye’nin aydınlık ve güçlü geleceği için halkımızın yanında saf tutmaya devam edecektir. 

Demokrasi adına verilen bu önemli sınavdan alnının akıyla çıkan medyamızın önü daha da açılmalı, sektörümüzde yaşanan sorunlar çözülerek daha özgür ortamda haber yayını yapılması sağlanmalıdır. 

Özgür ve tarafsız basın hepimizin güvencesidir.” 


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Hursoz.com.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net