Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat'ta Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla kalkışmaya karşı başlatılan demokrasi nöbeti 81 ilde olduğu gibi Tokat Cumhuriyet Meydanında da yediden yetmişe Tokatlıların yoğun katılımıyla devam ediyor.
Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla kalkışmaya karşı başlatılan demokrasi nöbeti 81 ilde olduğu gibi Tokat Cumhuriyet Meydanında da yediden yetmişe Tokatlıların yoğun katılımıyla devam ediyor.

  Demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın çağrısıyla kalkışmaya karşı başlatılan demokrasi nöbeti 81 ilde olduğu gibi Tokat ve ilçelerinde halkın yoğun katılımıyla devam ediyor. Yediden yetmişe Tokatlıların yoğun katılımıyla devam eden Tokat'taki nöbetin adresi Cumhuriyet Meydanı.

Duaların okunduğu, salaların verildiği nöbette birlik ve beraberlik mesajları veriliyor. Tokat Valisi Cevdet CAN ve eşi Naime CAN ve Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU ve eşi Emine EROĞLU'nun sürekli katıldığı nöbete bürokratlar, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK'lar, İş adamları ve  yediden yetmişe vatandaşlar katılıyor. Nöbete katılan arasında 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde darbe girişimi ile karşı karşıya kalarak şehit olan Gölbaşı Özel Harekat Dairesi şehitlerinden Birol YAVUZ'un ağabeyi özel harekat polisi Aykut YAVUZ da yer aldı.

Tokat Milletvekillerinin de ara ara katılıp halka hitap ettiği, Tokatspor Yönetiminin beraberinde futbolcu ve taraftarlarla birlikte indiği meydanlarda, STK'lar ve hayırsever iş adamları çeşitli ikramlarla nöbet tutan vatandaşlara destek olmaya çalışıyor.

Demokrasi nöbetinin 9. gününde Tokat Cumhuriyet Meydanında katılımcılara hitap eden İlahiyatçı Ömer DÖNGELOĞLU, kalplere tercüman olurken nöbet tutan katılımcılara Tokat Başçiftlikliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ve üyeleri, Can Dostlar işbirliği ile kek ve su dağıtımı yaptı.

Tokat Valiliği binlerce Tokatlının aralıksız katıldığı ve katılmaya devam edeceği demokrasi nöbetinde vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 FOTO | www.tokat.bel.tr   KAYNAK | www.tokat.gov.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net