Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

2016 Kulüpler Okçuluk Türkiye Şampiyonası Tokat'ta

Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kulüpler Okçuluk Türkiye Şampiyonası 5-7 Ağustos 2016 tarihleri arasında Tokat Gazi Osman Paşa Stadyumu'nda yapılacak. Şampiyona öncesi bilgilendirme açıklaması yapan Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR, şampiyonanın Tokat'ın marka değerini yükselterek, Sosyal ve Ekonomik açıdan da büyük destek sağlayacağını söyledi.
Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kulüpler Okçuluk Türkiye Şampiyonası 5-7 Ağustos 2016 tarihleri arasında Tokat Gazi Osman Paşa Stadyumu'nda yapılacak. Şampiyona öncesi bilgilendirme açıklaması yapan Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR, şampiyonanın Tokat'ın marka değerini yükselterek, Sosyal ve Ekonomik açıdan da büyük destek sağlayacağını söyledi.

  Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kulüpler Okçuluk Türkiye Şampiyonası 5-7 Ağustos 2016 tarihleri arasında Tokat Gazi Osman Paşa Stadyumu'nda yapılacak.

Şampiyonanın ev sahipliğini yapacak olan Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR, şampiyona öncesi yaptığı bilgilendirme açıklaması yapan  şu ifadelere yer verdi;" 2016 yılının ilk 7 ayında 1 Uluslararası ve 24 Ulusal olmak üzere toplamda 25 büyük organizasyon ilimiz ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

Gençliğin ve Sporun adresi olan kurum olarak gerçekleştirdiğimiz sportif organizasyonlarla İlimizin marka değerini yükselterek, Sosyal ve Ekonomik açıdan da büyük destek sağlayacak olan daha birçok şampiyonalara ev sahipliği yapmak için kurum olarak çalışmalarımız devam etmekte ve yapmış olduğumuz başarılı organizasyonlar ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından İlimize peş peşe Ulusal ve Uluslararası Şampiyonalar verilmektedir.

Bu doğrultuda Türkiye Okçuluk Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Kulüpler Okçuluk Türkiye Şampiyonası 05 – 07 Ağustos 2016 tarihleri arasında Gazi Osman Paşa Stadyumumuzda gerçekleştirilecektir. Şampiyonaya katılan tüm kulüplerin, idareci, antrenör ve sporcularına şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum."

Şampiyonanın teknik toplantısı 05 Ağustos 2016 Cuma Günü saat 18.00’ da Tokat Gençlik Merkezi konferans salonunda yapılacaktır.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Yalovahabersitesi.com  KAYNAK | Tokat.gsb.gov.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net