Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Kaymakam Mehmet ÖZCAN, Cemevi Temel Atma Törenine Katıldı

Tokat'ın yeşili ve beyazıyla ön plana çıkan ilçesi Başçiftlik'in Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, ilçeye bağlı Erikbelen köyünü ziyaret etti. Köy halkı ile bir araya gelen Kaymakam ÖZCAN köy halkının sorunlarını dinledi, Erikbelen Köyü’nde bulunan Cemevi inşaatı temel atma törenine katıldı.
Tokat'ın yeşili ve beyazıyla ön plana çıkan ilçesi Başçiftlik'in Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, ilçeye bağlı Erikbelen köyünü ziyaret etti.  Köy halkı ile bir araya gelen Kaymakam ÖZCAN köy halkının sorunlarını dinledi, Erikbelen Köyü’nde bulunan Cemevi inşaatı temel atma törenine katıldı.

  Tokat'ın yeşili ve beyazıyla ön plana çıkan ilçesi Başçiftlik'in Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, 2 Ağustos 2016 Salı günü ilçeye bağlı Erikbelen köyünü ziyaret etti. Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN ve beraberindekileri köy muhtarı Sami ŞİMŞİR ile vatandaşlar karşıladı. Karşılama sonrası köy halkı ile bir araya gelen Kaymakam ÖZCAN, halkın sorunlarını dinledi.

Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet KAPISIZ ve Ali ÖZTÜRK, İlçe Özel İdare Müdürü Selvet ŞEN ve vatandaşlar ile birlikte Erikbelen köyüne yapılan Cemevi inşaatı temel atma törenine katıldı.

Temel atma sonrası Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN beraberindekiler yörenin büyüğü olarak kabul edilen Kara ABDAL türbesini de ziyaret edip dua etti.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
  FOTO | Basciftlik.gov.tr  KAYNAK | Basciftlik.gov.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net