Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Vali Cevdet CAN'dan Şehit Erdem DİKER'in Ailesine Taziye Ziyareti

Tokat Valisi Cevdet CAN, demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sırasında direniş gösterdiği Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaralı polislere yardım etmek isterken şehit olan Erdem DİKER'in Başçiftlik Şahnalan köyündeki ailesini ziyaret etti, aileye taziyelerini iletti.
Tokat Valisi Cevdet CAN, demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sırasında direniş gösterdiği Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaralı polislere yardım etmek isterken şehit olan Erdem DİKER'in Başçiftlik Şahnalan köyündeki ailesini ziyaret etti, aileye taziyelerini iletti.

  Tokat Valisi Cevdet CAN, demokrasiye karşı 15 Temmuz 2016 gecesi bir grubun kalkışması neticesinde meydana gelen darbe girişimi sırasında direniş gösterdiği Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaralı polislere yardım etmek isterken şehit olan Erdem DİKER'in Başçiftlik Şahnalan köyündeki ailesini 3 Ağustos 2016 Çarşamba günü ziyaret etti, aileye taziye dileklerinde bulundu

Şehit Erdem DİKER’in baba ocağını ziyaret eden ve merhumun babası Hamdi DİKER ve diğer aile bireylerine taziyelerini ileten Tokat Valisi Cevdet CAN, “Vatanımızın ve milletimizin başı sağ olsun. Evladınız, vatanımızın selameti ve bayrağımızın ilelebet dalgalanması için şehit oldu. Bu millet, hainleri de kahramanları da asla unutmayacaktır” dedi.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından merhumun ruhu için dua edildi. Merhum Erdem DİKER’in Şahnaalan Köyü Mezarlığındaki kabrini de ziyaret eden Vali CAN, burada şehit için dua etti.

Tokat Valisi Cevdet CAN'ın Şehit Erdem DİKER’in baba ocağını ziyaretine Başçiftlik Kaymakamımız Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL , Hatipli Belde Belediye Başkanı Şemseddin YAVUZ ve Başçiftlik ilçe protokolü de yer aldı.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlik.gov.tr  KAYNAK | Basciftlik.gov.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net