Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat'ta 10 Bin Kişiye Aşure

Tokat Belediyesi tarafından yapılan Muharrem ayı kutlamaları kapsamında Yeraltı Çarşısı üzerinde düzenlenen programda 5 bin kişiye ikramı yapılırken, 5 bin kişilik aşurede araçlarla mahallelerde evlere dağıtıldı, birlik ve beraberlik mesajları verdiği aşure ikramı programında konuşan Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, yaptığı konuşmasında “Kim bu kardeşliğimize el uzatırsa o eli de kırmasını hep beraber millet olarak biliriz” dedi.
Tokat Belediyesi tarafından yapılan Muharrem ayı kutlamaları kapsamında Yeraltı Çarşısı üzerinde düzenlenen programda 5 bin kişiye ikramı yapılırken, 5 bin kişilik aşurede araçlarla mahallelerde evlere dağıtıldı, birlik ve beraberlik mesajları verdiği aşure ikramı programında konuşan Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLUyaptığı konuşmasında “Kim bu kardeşliğimize el uzatırsa o eli de kırmasını hep beraber millet olarak biliriz” dedi.

  Tokat Belediyesi tarafından yapılan Muharrem ayı kutlamaları kapsamında 14 Ekim 2016 Cuma günü Yeraltı Çarşısı üzerinde düzenlenen programda 5 bin kişiye ikramı yapılırken, 5 bin kişilik aşurede araçlarla mahallelerde evlere dağıtıldı.

Cuma namazı sonrası başlayan Aşure ikramı programına Tokat Valisi Cevdet CAN, Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan BAYRAKDAR, Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN, Tokat İl Müftüsü Ahmet ERDEM, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet BAY, Tokat Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi AYDOĞAN ve vatandaşlar katıldı.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Birlikte Türkiyeyiz. Hiç kimse bizim bu kardeşliğimizi bozmaya yönelik bir eylem içerisinde olduğunda hep beraberce bunun karşısında durmayı biliriz. Kim bu kardeşliğimize el uzatırsa o eli de kırmasını hep beraberce millet olarak biliriz” ifadelerini kullandı.

Başkan Eyüp EROĞLU’nun konuşmasının ardından İl Müftüsü Ahmet ERDEM tarafından dua edildi. Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU ve protokol üyeleri aşure kazanlarının başına geçerek vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikramında bulundu.

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, kişisel Facebook adresinde yaptığı açıklamada Aşure ikramına katılanlara teşekkür ederken şu ifadelere yer verdi; “Biriz, iriyiz, diriyiz; kim bu birlikteliği bozmak için el uzatırsa o eli hep birlikte kırarız.Tarihte bu birlikteliği nasıl gösterdiysek 15 Temmuz'da da dimdik hain nifak yuvalarına hep birlikte gösterdik. Anadolunun kardeşlik mayası Tokat'tan Peygamberimizin sevgilisi İmam Hüseyin başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hayatımız aşure tadında olsun. Halkımızla birlikteliğimizde bizlerle olan Valimiz Cevdet Can, Başsavcımız Erdoğan Bayrakdar'a, Rektörümüz Mustafa Şahin'e, Ak parti İl ve Merkez İlçe Başkan ve teşkilat üyelerimize, Belediye Meclis üyelerine, İl protokol üyelerine ve katılım sağlayan halkımıza teşekkürler.” 


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Tokat.bel.tr    KAYNAK | Tokat.bel.tr | Facebook.com/EyupErogluBB

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net