Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Kadim DURMAZ'dan Teröre Lanet Mesajı

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet polislerini hedef alan iki ayrı terör saldırısında 38 vatandaşımız şehit olurken 155 vatandaşımız yaralandı. Tokat Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZ, hain terör saldırı sonrası bir mesaj yayınladı. Tokat Milletvekili Prof.Dr. DURMAZ mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparken terör ve terörün destekçilerine “lanet olsun” ifadesini kullandı.
İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet polislerini hedef alan iki ayrı terör saldırısında 38 vatandaşımız şehit olurken 155 vatandaşımız yaralandı. Tokat Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZhain terör saldırı sonrası bir mesaj yayınladı. Tokat Milletvekili Prof.Dr. DURMAZ mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparken terör ve terörün destekçilerine “lanet olsun” ifadesini kullandı.

  İstanbul Beşiktaş'ta 10 Aralık 2016 akşam saatlerinde Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet polislerini hedef alan iki ayrı terör saldırısında 38 vatandaşımız şehit olurken 155 vatandaşımız yaralandı. CHP Tokat Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZ, hain terör saldırı sonrası kişisel sosyal medya hesabında bir mesaj yayınladı.

Tokat Milletvekili DURMAZ mesajında #terörelanet etiketiyle şu ifadelere yer verdi; “Ülkemize, birliğimize, beraberliğimize kast eden hainlere;teröre ve terörün arkadasındaki tüm karanlık güçlere lanet olsun” 


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Twitter.com/kadimdurmaz

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net