Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Prof.Dr. Coşkun ÇAKIR'dan Teröre Lanet Mesajı

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet polislerini hedef alan iki ayrı terör saldırısında 38 vatandaşımız şehit olurken 155 vatandaşımız yaralandı. Tokat Milletvekili ve Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, hain terör saldırı sonrası bir mesaj yayınladı. Tokat Milletvekili Prof.Dr. ÇAKIR mesajında; “Ülkemizin birliğine kasteden hain terör örgütleri ve kandan beslenen destekçileri asla ama asla emellerine ulaşamayacaklar.” dedi.
İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet polislerini hedef alan iki ayrı terör saldırısında 38 vatandaşımız şehit olurken 155 vatandaşımız yaralandı. Tokat Milletvekili ve Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Coşkun ÇAKIRhain terör saldırı sonrası bir mesaj yayınladı. Tokat Milletvekili Prof.Dr. ÇAKIR mesajında; “Ülkemizin birliğine kasteden hain terör örgütleri ve kandan beslenen destekçileri asla ama asla emellerine ulaşamayacaklar.” dedi.

  İstanbul Beşiktaş'ta 10 Aralık 2016 akşam saatlerinde Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet polislerini hedef alan iki ayrı terör saldırısında 38 vatandaşımız şehit olurken 155 vatandaşımız yaralandı. Ak Parti Tokat Milletvekili ve Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, hain terör saldırı sonrası kişisel sosyal medya hesabında bir baş sağlığı mesajı yayınladı.

Tokat Milletvekili Prof.Dr. ÇAKIR mesajında şu ifadelere yer verdi; “İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen kalleş terör saldırısında şehit olan vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, ailerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Ülkemizin ve Milletimizin başı sağolsun. Ülkemizin birliğine kasteden hain terör örgütleri ve kandan beslenen destekçileri asla ama asla emellerine ulaşamayacaklar. Hepimizi üzen bu hain saldırılar terörle mücadele kararlılığımızda en küçük bir zafiyet meydana getirmeyecek, milli birlik ve beraberliğimize kastedenlere hak ettikleri cevap en ağır şekilde verilmeye devam edecektir.” 


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Twitter.com/coskuncakir60

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net