Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Yusuf BEYAZIT'tan Teröre Lanet Mesajı

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet polislerini hedef alan iki ayrı terör saldırısında 38 vatandaşımız şehit olurken 155 vatandaşımız yaralandı. Tokat Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yusuf BEYAZIT, hain terör saldırı sonrası bir mesaj yayınladı. Tokat Milletvekili BEYAZIT mesajında; “Beşiktaş'ta meydana gelen alçak saldırıyı şiddetle lanetliyorum.Yaralı kardeşlerime acil şifalar diliyorum.” dedi.
İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet polislerini hedef alan iki ayrı terör saldırısında 38 vatandaşımız şehit olurken 155 vatandaşımız yaralandı. Tokat Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yusuf BEYAZIThain terör saldırı sonrası bir mesaj yayınladı. Tokat Milletvekili BEYAZIT mesajında; “Beşiktaş'ta meydana gelen alçak saldırıyı şiddetle lanetliyorum.Yaralı kardeşlerime acil şifalar diliyorum.” dedi.

  İstanbul Beşiktaş'ta 10 Aralık 2016 akşam saatlerinde Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet polislerini hedef alan iki ayrı terör saldırısında 38 vatandaşımız şehit olurken 155 vatandaşımız yaralandı. Ak Parti Tokat Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Yusuf BEYAZIT, hain terör saldırı sonrası kişisel sosyal medya hesabında bir baş sağlığı mesajı yayınladı.

Tokat Milletvekili BEYAZIT mesajında #PolisiminYanındayım etiketiyle şu ifadelere yer verdi; “Beşiktaş'ta meydana gelen alçak saldırıyı şiddetle lanetliyorum.Yaralı kardeşlerime acil şifalar diliyorum. Bu mübarek günde bize bu acıları yaşatan terör örgütleri; 1000 yıldır bu toprakları Vatan Bildik! Ve 1000 yıldır bu sevdadan vazgeçmedik Unutmayın ki sadece yas tutmayacağız. Ve Binlerce yıl daha bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Şehit Kardeşlerimiz; Dâvânız Dâvâmız Emanetleriniz, Emanetimizdir.  Bu Mubarek gece de Ruhları Şâd, Mekânları Cennet olsun...” 


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Twitter.com/yusufbeyazit60

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net