Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başkan EROĞLU'ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Ülkemizde, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961’den beri 10 Ocak günü kutlanan ve Türkiye'ye özgü kutlama günü “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında bağımsızlık temasını ön plana çıkaran Başkan Eyüp EROĞLU, "Ülkemizin ve Tokat’ımızın gelişimi ve kalkınma süreci de, basın çalışanlarımızın desteği ile daha hızlı olacaktır." dedi.
Ülkemizde, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961’den beri 10 Ocak günü kutlanan ve Türkiye'ye özgü kutlama günü “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”  nedeniyle Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında bağımsızlık temasını ön plana çıkaran Başkan Eyüp EROĞLU, "Ülkemizin ve Tokat’ımızın gelişimi ve kalkınma süreci de, basın çalışanlarımızın desteği ile daha hızlı olacaktır."  dedi.

   Ülkemizde gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961’den beri 10 Ocak günü düzenlenen"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU bir mesaj yayınladı. Başkan Eyüp EROĞLU, mesajında şunları ifade etti:
“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olarak kabul edilen bu özel günün hep birlikte 56. Yılını kutlamaktayız. Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır. 

İnsanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi gecesi gündüzü olmayan, mesai mefhumu gözetmeyen bu görev doğru yapıldığında kutsal bir meslek olduğu gibi toplum için de çok önemli bir hizmettir. Ülkemizin ve Tokat’ımızın gelişimi ve kalkınma süreci de, basın çalışanlarımızın desteği ile daha hızlı olacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle, önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim"


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokattan.net       Tokat.bel.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net