Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

TOFSAD Başçiftlik'te

Tokat'ın güzelliklerini görüp, objektifleriyle kadraja sığdırıp, Tokatlılara göstermeyi başaran ve fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör fotoğrafçıların kurduğu, üyelerinin bireysel ve kurumsal olarak birçok başarılı faaliyetlere imza atan kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği, 2017 yılının ilk fotoğraflarını çekmek için Başçiftlik Belediyesi'nin misafiri olarak Başçiftlik Kayak Merkezi'ni ziyaret etti. TOFSAD üyeleri hem fotoğraf çektiler hemde kışın keyfini kayarak geçirdiler.
Tokat'ın güzelliklerini görüp, objektifleriyle kadraja sığdırıp, Tokatlılara göstermeyi başaran ve fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör fotoğrafçıların kurduğu, üyelerinin bireysel ve kurumsal olarak birçok başarılı faaliyetlere imza atan kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği, 2017 yılının ilk fotoğraflarını çekmek için Başçiftlik Belediyesi'nin misafiri olarak Başçiftlik Kayak Merkezi'ni ziyaret etti. TOFSAD üyeleri hem fotoğraf çektiler hemde kışın keyfini kayarak geçirdiler.

  Tokat'ın güzelliklerini görüp, objektifleriyle kadraja sığdırıp, Tokatlılara göstermeyi başaran ve fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör Fotoğrafçılarımızın kurduğu, kurucu başkanlığını Mustafa KILINÇ'ın yürüttüğü, üyelerinin bireysel ve kurumsal olarak birçok başarılı faaliyetlere imza atan kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği, 2017 yılının ilk fotoğraflarını çekmek için Başçiftlik Belediyesi'nin misafiri olarak 1 Ocak 2017 tarihinde Başçiftlik Kayak Merkezi'ni ziyaret etti.

1600 metre yükseklikteki Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi Başçiftlik Kayak Merkezi'ni ziyaret eden TOFSAD üyeleri hem fotoğraf çektiler hemde kışın keyfini kayarak geçirdiler. Renkli görüntülerin oluştuğu gezide çekilen fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaşan ekip, drone kamera ile de video çekimleri yaptı. TOFSAD üyeleri görüntüleri, Başçiftlik 2017 etiketiyle TOFSAD'ın kurumsal Facebook hesabından paylaştı.

Kurumsal Facebook sayfasında ziyaret fotoğraflarını ve video görüntüleri paylaşan TOFSAD üyeleri; "Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği Üyeleri olarak Başçiftlik Belediyesi'nin misafiriydik. Üyelerimiz Kayak merkezinde doyasıya eğlenirken bölgenin ve kayak merkezinin tanıtımı adına kullanılacak birbirinden değerli fotoğraflarla günü dolu dolu geçirdik."dedi.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Facebook.com/TOFSAD  KAYNAK | Facebook.com/TOFSAD

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net