Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

İSTKOP'tan Dostluk Buluşması

Başkanlığını Yusuf UZUN'un yaptığı kısa adı İSTKOP olan İstanbul Tokatlılar Platformu, "Dostluk Buluşması" adı altında Silivri Öğretmenevi’nde kahvaltı düzenledi. Başkan Yusuf UZUN, konuşmasında bütün STK’ların üzerinde bir güç birliği sağlamak amacında olduklarını belirterek, "İstanbul ve Trakya’da yaşayan Tokatlıları; siyasi ve ticari olarak en iyi şekilde temsil edilebildikleri bir noktaya taşıma gayretindeyiz." dedi.
Başkanlığını Yusuf UZUN'un yaptığı kısa adı İSTKOP olan İstanbul Tokatlılar Platformu, "Dostluk Buluşması" adı altında Silivri Öğretmenevi’nde kahvaltı düzenledi. Başkan Yusuf UZUN, konuşmasında bütün STK’ların üzerinde bir güç birliği sağlamak amacında olduklarını belirterek, "İstanbul ve Trakya’da yaşayan Tokatlıları; siyasi ve ticari olarak en iyi şekilde temsil edilebildikleri bir noktaya taşıma gayretindeyiz." dedi.

  Başkanlığını Yusuf UZUN'un yaptığı kısa adı İSTKOP olan İstanbul Tokatlılar Platformu, 19 Şubat 2017 Pazar Günü "Dostluk Buluşması" adı altında Silivri Öğretmenevi’nde kahvaltı düzenledi.

İSTKOP kahvaltısına Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Osman KORKMAZ, TümTOKKON Konfederasyonu yönetim kurulu üyeleri, Yapımcı ve Yönetmen Erol KOÇAN, Sanatçı Ayşegül PINAR, Gazeteci Yunus AYBAKAN ile çok sayıda davetli katıldı.

Tanışma konuşmalarından sonra bir konuşma yapan İstanbul Tokatlılar Platformu Genel Yusuf UZUN, bütün STK’ların üzerinde bir güç birliği sağlamak amacında olduklarını belirtti. Başkan Yusuf UZUN, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "İstanbul ve Trakya’da yaşayan Tokatlıları; siyasi ve ticari olarak en iyi şekilde temsil edilebildikleri bir noktaya taşıma gayretindeyiz. İstanbul’da yaşayan Tokatlıların nüfusu herkesçe bilinmektedir. 81 il arasında bu bölgeye göç etmede maalesef şampiyon olmuş durumdayız. Tüm bu çoğunluğa rağmen, İstanbul ve Trakya’da kendi içimizden doğan insanları onure etmek, onlarla bir olmak ve hep birlikte başarılı yarınlara gitmek zorundayız. 

Tokatlıları Türkiye’nin merkezinde temsil etmek en büyük amacımızdır. Birbirimize destek olursak; hem siyasi hem de ticari olarak çok daha etkin ve söz sahibi olacağımız kesindir. Biz Tokatlılar, birbirimizi çok daha iyi anlar ve dertlerimizle hemhal oluruz kanaatindeyim. 

İSTKOP çatısı herkesi kucaklayan bir yapıdır.İstanbul’da en büyük nüfus çoğunluğuna sahip olduğumuz halde; sadece 3.bölgede Harun KARACA haricinde bir başka vekil çıkaramamamız son derece acıdır. Birileri her ne kadar, Tokat sevdası adı altında yapılar kursa da; bunların başka sevdaların peşinde gittiklerini ve Tokat adını, Tokatlıları sadece bir çoğunluk olarak kendi çıkarları için kullandıkları aşikardır. Tüm bu yanlışları düzeltmek için, İSTKOP çatısı altında toplananlar, bu sahte temsil oyunlarını bozma amacında hızla toplanmaktadır. 

Tokatlılar, hiç bir partiye ihtiyaç duymadan kendi vekillerini kendi çıkaracak güç ve cesarete sahip durumdadır. Şu an Tokatlılar, dışlanan, susturulan, horlanan ve makam ve mevki olarak en kenarlara layık görülen bir duruma düşürülmüştür. 15 temmuz sürecinde herkes gördü.Bir tane Tokatlı bu vatana ihanet etmemiştir. Bizi yıllarca birileri hep kullandı. Buna bir son vermek zorundayız. Zor durumlarda Tokatlıları hep kullananlar,seçimlerde nedense Tokatlıları listelere yazmada hiçte samimi olmadılar. 

Yoğun nüfusumuza rağmen, bir Trabzon veya Rize kadar burada temsil hakkı alamadık.Gücü elinde bulundurmak isteyen bazı hemşerilerimiz, sadece kendi boruları ötsün diye bizleri kalabalıklar arasında sadece kullandılar. Güç kazandılar ve bu gücü kendi çıkarları için, kendi yumaklarını büyütmek için kullandılar. Tokatlıları artık kimse kullanmasın."


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Habercentrium.com      Habercentrium.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net