Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR'dan 19 Mayıs Mesajı

Tokat Milletvekili ve Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, bu yıl 98. yıl dönümünü kutladığımız "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Gençlerin ve ve milletimizin bayramını kutlayan Milletvekili Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR mesajında; “Geleceğimizi mimarı oları olan gençlerimiz, daha müreffeh bir ülke için gayret göstereceklerdir." ifadelerine yer verdi.
T okat Milletvekili ve Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, bu yıl 98. yıl dönümünü kutladığımız "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Gençlerin ve ve milletimizin bayramını kutlayan Milletvekili Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR mesajında; “Geleceğimizi mimarı oları olan gençlerimiz, daha müreffeh bir ülke için gayret göstereceklerdir." ifadelerine yer verdi.

  AK Parti Tokat Milletvekili ve Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR,  bu yıl 98. yıl dönümünü kutladığımız "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" dolayısıyla sosyal medya hesabından bir kutlama mesajı yayınladı.

Gençlerin ve ve milletimizin bayramını kutlayan Milletvekili Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR mesajında;"Geleceğimizi mimarı oları olan gençlerimiz, Türkiye'yi eşitlik, adelet, insan hakları, demokrasi ve hukuk devleti temelinde inşa etmeye devam edecek, daha müreffeh bir ülke için gayret göstereceklerdir.

Bu düşüncelerle , sevgili gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutluyorum."


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokattan.net      Facebook/coskuncakir60

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net